Ri - førende i rådgivning og revision af fonde og foreninger

Vores medarbejdere har en helt unik indsigt i fonde og foreninger. Det er det, der gør, at Ri også kan blive den foretrukne rådgiver og samarbejdspartner for dig og din organisation.

Du vil opleve en rådgivning, der har fokus på at levere ekspertviden om fonde og foreninger. Din organisation vil løbende blive opdateret, ikke bare på ny lovgivning, men også på fx medlemsudvikling, medlemsdata og nye trends og værktøjer til effektiviseringer. For os er det en selvfølge, at vi holder dig ajour med det sidste nye inden for skat, moms, it og forretningsudvikling.

Du vil blive inviteret til vores unikke netværksmøder, hvor vi sætter dig i forbindelse med ligesindede og får adgang til ny frisk viden om, hvordan man driver organisation, når omverdenen forandrer sig.

Medlemsengagement og frivillighed spiller en stor rolle for vores medarbejdere, der selv er aktive i foreningslivet. Du vil sætte pris på, at dit team af rådgivere af sig selv følger op på sager og nyudviklinger, og at de i det hele taget engagerer sig i at gøre deres allerbedste for dig i et tæt samarbejde.


Ri og FN's Verdensmål

Ri arbejder aktivt med mange af FN’s verdensmål. En arbejdsindsats som vi anser som værende grundlæggende anstændighed, ordentlighed og sund fornuft.

Hver dag stræber vi efter at udligne ulighed, skabe anstændige jobs og kvalitetsuddannelser. Vi har et vågent øje på ligestilling og opbygningen af stærke institutioner, ligesom vi har en tydelig og implementeret officiel politik hvad angår diskrimination og trivsel.

 

Ri om diskrimination

Hos Ri er enhver form for racisme, forskelsbehandling, sexsisme eller anden diskrimination ikke acceptabel.
Dette omfatter, men er ikke begrænset til, køn, kønsudtryk, seksuel orientering, handicap, politisk anskuelse, etnicitet, social baggrund eller religion.

Ri er for alle og vi ønsker en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads hvor alle føler sig som en del af fællesskabet. Som medarbejder hos Ri betyder det, at hvis man ønsker det, kan man trygt tale om sit privatliv - også som LGBTQ+-person. Ingen LGBTQ+-personer bør opleve homofobi eller diskrimination hos Ri.
 

 

100 års jubilæum

Oktober 2020 fejrede vi vores 100 års jubilæum. I den anledning sammensatte vi en bog som beskriver Ri's udvikling, vores dygtige medarbejdere, vores kunder og samfundet der omgiver os.
Læs den her.

Jubilæum Om os.jpg

 

Læs jubilæumsbog

Kontakt Mia Eton-McKinsey